Az élelmiszerek vákuumozása a G21 vákuumdobozok segítségével, sok előnnyel jár. Az alapanyagokat hosszabb ideig frissen tarthatja, meghosszabbítja eltarthatóságukat anélkül, hogy elveszítené állagukat, ízüket vagy illatukat. Pácoláshoz is használhatja a vákuumdobozt. A dobozban keletkezett vákuumnak köszönhetően intenzívebb és hatékonyabb lesz a pácolás.
Minőségi anyag, praktikus kialakítás, jó zárhatóság
Az élelmiszerek pácolására és tárolására szolgáló G21 vákuumdoboz praktikus négyzet alakú, így könnyen tárolható. A doboz BPA mentesműanyagból készült, nagyon tartós és ellenálló. Fontos még a vákuumozásra szolgáló nyílással ellátott fedél, amely tökéletesen zár.
Milyen előnyei vannak a vákuumpácolásnak?
A vákuumban lévő nyomás miatt a hús pórusai jobban megnyílnak. Az aromák és ízek sokkal mélyebbre jutnak, ezáltal markánsabb és finomabb ízekkel gazdagszik az étel. Ezenkívül a pácolás ideje is lényegesen csökken. A vákuumban pácolt hús finomabb, szaftosabb és lágyabb. Amennyiben a pácoláshoz G21 Nefrit vákuumozó gépet használ, amely pácolás funkcióval rendelkezik(az ismételt nyomásváltozás lehetővé teszi az intenzívebb pácolást), már az elő kóstolásnál értékelni fogja a különbséget.
Könnyen használható, könnyen kezelhető
Az 1,4 literes G21 vákuumdoboz előnye az egyszerű használat és a könnyed kezelés. Tegye bele az alapanyagot a tartályba, zárja le a fedelét és a vákuumozó gép segítségével nyerje ki a levegőt a dobozból. Vákuumozás után, zárja le a nyílást és tegye a gyümölcsökkel, zöldségekkel vagy egyéb ételekkel megtöltött dobozt a hűtőszekrénybe. A hús vagy egyéb zöldség pácolása esetén fontos jól bedörzsölni a pácot az ételbe.
A G21 vákuumtartály főbb előnyei
- Minőségi anyagból készült, BPA mentes
- Jól záródó tömítőfedél, nyílás a vákuumozáshoz
- Praktikus négyzet alakú, méretei 17 x 17 x 16 cm
Specifikációk
- Térfogat: 2 l
- Anyaga: műanyag
- Szín: átlátszó, zöld
- Méretek (Sz x Ma x Mé): 170 x 160 x 170 mm
- Súly: 0,5 kg
Csomag tartalma
- G21 vákuumdoboz 2 l
- Tömlő a levegő elszívásához